​Imago terapi med dialog som bærende element

Har I behov for at opnå en større forståelse og bevidsthed om hinandens personlige mønstre og jeres kontakt med hinanden? Måske har I mistet kontaktet med hinanden, og føler at konflikterne hober sig op?

Med Imago terapi tager vi udgangspunkt i en styret og anerkendende dialog, hvor I får mulighed for at udvikle jeres åndelige, lidenskabelige og følelsesmæssige dimension i forholdet til hinanden. Med hjælp af Imago terapi kan I genskabe den tabte kontakt og nærværet til hinanden som et par.

Hos Cram Klinik i mellem Holbæk og Sorø på Midtsjælland anvender vi Imago terapi til parterapi og familieterapi.​

Skab nye mønstre med Imago terapi

Imago terapi består primært af dialog, hvor spejling, anerkendelse, fortælling og indlevelse er vigtige elementer i jeres indbyrdes forståelser samt accept af forskelligheder og ligheder.

​Herigennem får I større bevidsthed om hinanden, som giver jer mulighed for at skabe nye og mere hensigtsmæssige adfærds- og kommunikationsmønstre i jeres par- eller familierelation.

Kontakt mig for at høre mere

Ring eller skriv til mig allerede i dag for at høre mere om imago terapi og dennes mange fordele. Jeg kan kontaktes på mail annemette@cramklinik.dk eller på telefon 20 15 80 03.

Cram Klinik

Cram klinik er beliggende mellem Holbæk og Sorø på Midtsjælland og tilbyder udover individuel-og parterapi, også akut parterapi og akut familieterapi.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til annemette@cramklinik.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

CVR​: 31726492

Maglebjergvej 8, 4295 Stenlille