Parterapi hos støttende terapeut

​For alle par gælder, at mangel på kommunikation og sexliv er en rimelig indikator for at ‘der er noget galt’. Den helt klassiske er, at kvinden savner nærhed og opmærksomhed, og manden savner sex. Her kan parterapi være med til at hjælpe.

En løsning på problemerne kan være parterapi

Parforholdet er en af de mest udfordrende relationer i vores liv. Og den relation der er grundlaget for den største glæde og den dybeste sorg. Rigtigt mange par oplever perioder, hvor samlivet bliver en uoverstigelig udfordring, og det at gå i parterapi er derfor blevet et udbredt fænomen. Det giver et signal om at, ”vi vil ha’ styr på vores parforhold”, og at ”vi ikke bare vil nøjes med en halvdårlig kommunikation og ofte mangel på sex”.

De fleste par vil i løbet af deres forhold opleve, at der er problematikker der bliver ved med at dukke op og skabe frustrationer. Forholdet kan sommetider løbe af med én og det kan være svært at finde sig selv – og hinanden. Her kan parterapi være en hjælp.

Parterapi handler om jer. Om dig og din partners forhold til hinanden. Terapien er en mulighed for at undersøge jeres forhold, hvad der går godt og hvad der kunne gå bedre. Andre gange er parterapi en slags førstehjælp til parforholdet, hvis der er opstået en akut krise, som eksempelvis utroskab.

​Brug for akut parterapi?

Det er ikke nok med en session hos en parterapeut hver anden uge eller sjældnere, hvis dit parforhold virkelig er i krise. Der skal ydes professionel akut parterapi – jo før jo bedre.

Desværre tager de fleste par for sent kontakt til en terapeut omkring parterapi, det vil sige først når parterne har slidt så gevaldigt på hinanden, at de egentlig ikke helt orker mere.

De to faldgruber er altså; for lidt terapi og for sen kontakt.

Anne Mette Holmberg Arendrup har mulighed for at yde terapi i eget hjem. Obs: dette gælder udelukkende parterapi og familieterapi. Akut parterapi kan ligeledes foregå i eget hjem.

Ellers foregår konsultationerne i Stenlille mellem Holbæk og Sorø på Midtsjælland.​

Forandring med parterapi

Det kræver mod at ønske forandring, men det starter altid med en erkendelse af, at ændring af indgroede roller kræver hjælp udefra.

Hvis din partner ikke ønsker at deltage i parterapi, er det muligt at arbejde i terapi alligevel. Ligeledes hvis du er single og ønsker forandring i kærlighedslivet, eller blot ønsker udvikling hos dig selv.

Brug af parterapi ved skilsmisse

Har I besluttet Jer for skilsmisse? Kontakt Cram klinik for at få hjælp til en så lempelig skilsmisse som muligt. Ikke mindst hvis I har børn sammen og derfor altid vil have en relation til hinanden som forældre.

​Erfaringer viser, at hjælp til skilsmissen er af stor betydning for den fortsatte kommunikation, og at denne kommunikation ikke bliver nemmere, når først skilsmissen er trådt i kraft.

Kontakt Cram Klinik mellem Holbæk og Sorø på Midtsjælland, og hør nærmere om hvordan jeg eventuelt kan hjælpe jer eller dig gennem en skilsmisse. Ring til mig på telefon 20 15 80 03.

Cram Klinik

Cram klinik er beliggende mellem Holbæk og Sorø på Midtsjælland og tilbyder udover individuel-og parterapi, også akut parterapi og akut familieterapi.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til annemette@cramklinik.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

CVR​: 31726492

Maglebjergvej 8, 4295 Stenlille