Hvad og Hvordan?

Hvordan foregår terapi?

​Terapien forgår som en samtale, hvor man kan tale om sine tanker, følelser og handlinger og gennem terapeutens spørgsmål udforske sine problemstillinger fra nye vinkler. Nogle af disse spørgsmål er medvirkende til, at du finder nye svar. I terapien anvendes psykologiske samtalemetoder til at blive mere bevidst om dig selv, dine handlinger og din måde at være sammen med andre mennesker på. Gennem denne bevidsthed, bliver du i stand til at gøre op med – og forstå – dine uhensigtsmæssige mønstre og derved leve et liv i større balance. Terapeutens tilgang er hele tiden at yde den bedst mulige sparring. Du er som klient eksperten i dit eget liv. Det bliver terapeuten aldrig, men kan via erfaring og tilgange yde dig lige præcis det modspil og medspil du har brug for. Det kræver en god kemi mellem terapeut og klient. Følelsen af tryghed og professionel omsorg er ligeledes en væsentlig faktor for, at klienten tør være åben, og der derved gøres plads til forandring.

Hos Cram Klinik er ovenstående et tungtvejende kriterium for succes, og det er derfor fuldstændigt uforpligtende at mødes til den første afklarende samtale.

Hvem går i terapi?

​Det gør de, som har mødt en problematik, hvor muligheden for at modtage professionel hjælp bliver nødvendig. Alle typer af mennesker fra alle typer af samfundslag kan komme i krise. Hvis dit parforhold er i krise, men din partner ikke ønsker hjælp, er det muligt at gå i terapi alligevel.

Hvornår kontakter du mig?

​Helt konkret har jeg tlf. tid ml. 8-9 om morgenen. Du kan også forsøge på andre tidspunkter, men jeg kan ikke love, at jeg har mulighed for at tale der. Læg altid en besked med navn, tlf nr. og lidt om hvad henvendelsen drejer sig om, så ringer jeg tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også vælge at sende mig en mail på annemette@cramklinik.dk

​​

Hvor længe varer terapien?

​Terapien foregår som samtaler a ca. 60 min. for individuel tid og 100 min. for par eller familier. Samtalerne forløber over en kortere eller længere tidsperiode.

Hvor meget koster det?

​Individuel terapi koster 800 kr. for ca. 60 min. parterapi 1.100 kr. for 90 min. Læs mere om priser. Det er muligt at betale for 10 gange og få rabat. Du kan betale kontant ved afslutning af sessionen eller indbetale via netbank til Nykredit - Reg: 8117 Kontonr: 0000976444, men i så fald skal pengene være indløbet på min konto inden konsultation.

Se priser

Hvad med tavshedspligt?

​Terapeuter har tavshedspligt, både om det der bliver talt om i terapien, men også om at den overhovedet finder sted. Hvis jeg tilfældigt møder dig, vil jeg ikke hilse først. Hilser du, hilser jeg naturligvis igen, men det er op til dig, om du ønsker at give dig til kende, og om vores relation derved skal forklares for den/dem du evt. følges med.

Hvad gør jeg med afbud?

​Melder du afbud i inden kl. 8 samme dag, betales ikke gebyr.

Melder du afbud lige før, eller intet afbud overhovedet, betales fuld pris. Dette skyldes, at jeg har afsat tiden til dig, og på så kort tid ikke har mulighed for at give tiden til en anden.

Hvor henne?

​Terapien foregår i mit klinikrum, Maglebjergvej 8, 4295 Stenlille, som er beliggende mellem Holbæk og Sorø.

​​​

​"You cannot teach a person anything. You can only help them find it within themselves."

Galileo Galilei (1564-1642)

Cram Klinik

Cram klinik er beliggende mellem Holbæk og Sorø på Midtsjælland og tilbyder udover individuel-og parterapi, også akut parterapi og akut familieterapi.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til annemette@cramklinik.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

CVR​: 31726492

Maglebjergvej 8, 4295 Stenlille