​NHT® Naturlig Hormonterapi til forebyggelse af sygdom

​Få hjælp hos en uddannet NHT®-vejleder

Døjer du med helbredsproblemer? Føler du dig stresset, træt og trist? Mangler du balance og overskud? Eller har du svært ved at sove? Så kan det være, at du, ligesom rigtig mange andre kvinder, har hormonelle ubalancer – og du kan derfor have brug for et hormonterapiforløb!

Med NHT Naturlig Hormonterapi® kan du rette op på hormonbalancen og dermed opnå en markant forbedret livskvalitet. En sund hormonbalance vil tilmed kunne forebygge alvorlig sygdom.

Hormonelle ubalancer er typisk forårsaget af giftstoffer, farlig kemi, medicin, fremmedøstrogener, dårlig kost m.m. Heldigvis er det muligt at bringe hormonerne tilbage i balance igen med livsstilsændringer, den rette kost samt bioidentiske hormoner.

Jeg er uddannet NHT®-vejleder fra Center for Naturlig Hormonterapi, og jeg står klar til at vejlede dig, så du kan komme tilbage i balance og opnå en større livskvalitet. Du finder min klinik i Midtsjælland mellem Sorø og Holbæk.

Cram Klinik

Cram klinik er beliggende mellem Holbæk og Sorø på Midtsjælland og tilbyder udover individuel-og parterapi, også akut parterapi og akut familieterapi.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til annemette@cramklinik.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

CVR​: 31726492

Maglebjergvej 8, 4295 Stenlille