​NHT Naturlig Hormonterapi® til forebyggelse af sygdom

Få hjælp hos en uddannet NHT®-vejleder

Døjer du med helbredsproblemer? Føler du dig stresset, træt og trist? Mangler du balance og overskud? Eller har du svært ved at sove? Så kan det være, at du, ligesom rigtig mange andre kvinder, har hormonelle ubalancer – og du kan derfor have brug for hjælp fra en Naturlig Hormonterapi® behandler!

Med NHT Naturlig Hormonterapi® kan du rette op på hormonbalancen og dermed opnå en markant forbedret livskvalitet. En sund hormonbalance vil tilmed kunne forebygge alvorlig sygdom.

Hormonelle ubalancer er typisk forårsaget af giftstoffer, farlig kemi, medicin, fremmedøstrogener, dårlig kost m.m. Heldigvis er det muligt at bringe hormonerne tilbage i balance igen med livsstilsændringer, den rette kost samt bioidentiske hormoner.

Jeg er uddannet NHT®-vejleder fra Center for Naturlig Hormonterapi, og jeg står klar til at vejlede dig, så du kan komme tilbage i balance og opnå en større livskvalitet. Du finder min klinik i Midtsjælland mellem Sorø og Holbæk.

Hvordan kan jeg hjælpe om Naturlig Hormonterapi® behandler?

Som Naturlig Hormonterapi® behandler kan jeg især hjælpe kvinder, der påvirkes af hormonelle ubalancer. Denne type ubalancer kan føre til en lang række sygdomme, lidelser og ubehageligheder, som kan afhjælpes ved at rette op på hormonbalancen.

Når du opsøger min hjælp som Naturlig Hormonterapi® behandler, kan det derfor være i forbindelse med forebyggelse af både mentale såvel som fysiske problematikker. Du kan læse meget mere om, hvilke lidelser jeg kan hjælpe i forbindelse med her.

Disclaimer

Det er vigtigt at understrege, at min vejledning udelukkende skal ses som et supplement og en hjælp til behandling af dine symptomer – det skal aldrig erstatte professionel behandling hos en læge.

Jeg gør desuden opmærksom på, at jeg ikke sælger eller behandler med bioidentiske hormoner. Jeg vejleder kun i brugen af dem. Indtag af naturmedicin, bioidentiske hormoner og kosttilskud er på eget ansvar, og en læge bør altid orienteres herom.

Hvornår får jeg det bedre?

Der kan gå alt fra nogle få dage til et par uger, før man begynder at få det bedre – for nogle kan der endda gå over en måned. Det tager nemlig tid for kroppen at komme tilbage i balance, og det kræver en vedholdende indsats fra din side i forbindelse med kostomlægning og ændring af vaner. Derfor er det også meget individuelt, hvor lang tid det tager, før man begynder at kunne mærke en forbedring i krop og sind.

Kontakt mig og hør mere om NHT Naturlig Hormonterapi®

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan en certificeret NHT®-behandler kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg ser frem til at høre fra dig.​

Cram Klinik

Cram klinik er beliggende mellem Holbæk og Sorø på Midtsjælland og tilbyder udover individuel-og parterapi, også akut parterapi og akut familieterapi.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til annemette@cramklinik.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

CVR​: 31726492

Maglebjergvej 8, 4295 Stenlille