Hvem er jeg

Klinikken ejes og drives af Anne Mette Holmberg Arendrup.

​​​

​Anne Mette Holmberg Arendrup (årgang ’67)

​Jeg har altid interesseret mig for og forsket i relationer mellem mennesker. Børn og børn imellem, forældre-børn, voksen til voksen og ikke mindst parforholdsrelationer.

​​

Jeg har sideløbende med mit arbejdsliv uddannet mig, og dette gør jeg stadigvæk, for hele tiden at være skarp i min tilgang til det enkelte menneske/par. Min brede uddannelsesmæssige baggrund og livserfaring gør, at jeg kan tage udgangspunkt i min kerneydelse; at møde det enkelte menneske/par lige der hvor de er og derfra støtte og sparre i den videre proces. Jeg tager udgangspunkt i følgende terapiformer; samtaleterapi, psykoterapi, kropsterapi og Imago Terapi. Læs mere under: Hvad er terapi?

Jeg er uddannet kropsterapeut fra 1988-1992 og har taget diverse uddannelser med udgangspunkt i psykologiske emner, herunder også tilgang til læring. Jeg har læst PD I Psykologi , og derudover har jeg en Master i Par -og Familieterapi og er certificeret Sexolog. Senest har jeg taget en uddannelse i IMAGO terapi, som har åbnet op for endnu flere spændende tilgange til terapien. Udover dette har jeg et utal af kurser indenfor psykoterapiens brede vifte.

Jeg har desuden andre uddannelser bl.a. indenfor musik og læsetræning (Reading Recovery) samt mere end 25 års erfaring i undervisning af og formidling til både børn og voksne.

Fra 2007-2009 fordybede jeg mig i kognitions & neuropsykologi og har arbejdet på behandlingshjem med terapeutisk virke af musik og læsning samt med udredning af børn og unge.

Jeg har afholdt et utal af kurser, workshops samt foredrag om børns udvikling, børns musikalske udvikling, parforhold og familieliv. Jeg har været brevkasseredaktør på skilsmisseklar.dk – en rådgivning til kvinder og mænd, som ofte er i akut krise, men jeg kan desværre ikke afse tid til dette arbejde mere.​​​

Cram Klinik

Cram klinik er beliggende mellem Holbæk og Sorø på Midtsjælland og tilbyder udover individuel-og parterapi, også akut parterapi og akut familieterapi.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til annemette@cramklinik.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

CVR​: 31726492

Maglebjergvej 8, 4295 Stenlille