Akut parterapi når I har krise

​Når parforholdet bliver fuldstændigt uoverskueligt, og der opstår pludselige problemer, kan det blive nødvendigt at søge akut hjælp. Cram Klinik nær Holbæk og Sorø på Midtsjælland yder akut parterapi som oftest vil være inden for 24 timer.

Jeg har erfaring fra min praksis, at mange par har brug for akut parterapi til at komme igennem pludseligt opståede kriser. Krisen kan eksempelvis være opstået i forbindelse med utroskab, eller at parret længe har tæret på kærligheden, og skænderierne kulminerer.

Få hjælp før det er for sent

Desværre tager de fleste par først sent i forløbet kontakt til en terapeut vedrørende problemer i parforholdet, det vil sige først når parterne har slidt så meget på hinanden, at de egentlig ikke helt gider mere. Her er det særlig vigtigt med en tredje part, der med professionelt overblik kan skille tingene ad.

Har I behov for at vi kommer til jer, kan vi tilbyde akut parterapi i jeres eget hjem.

Kontakt mig og hør mere om akut parterapi

Står I midt i en krise og har behov for akut parterapi, så ring til mig på telefon 20 15 80 03 eller send mig en SMS eller mail på annemette@cramklinik.dk.

​​

Se priser

Cram Klinik

Cram klinik er beliggende mellem Holbæk og Sorø på Midtsjælland og tilbyder udover individuel-og parterapi, også akut parterapi og akut familieterapi.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til annemette@cramklinik.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

CVR​: 31726492

Maglebjergvej 8, 4295 Stenlille