​Referencer

“Kære Anne Mette

​Takker for at du blev nøglen til det forjættede land, jeg aldrig havde værdiget et blik; nemlig min barndom. Da jeg åbnede kisten og du hjalp mig med at få ryddet op, så jeg pludselig hvor let livet kan være at leve. Jeg kom med en tom værktøjskasse. Igennem de mange samtaler hos dig, gav du mig et efter et, de værktøjer jeg i dag bruger. Du fik mig til at indse, hvor vigtigt det er at nedbryde gamle mønstre, så nissen ikke flytter med. Jeg er dig evig taknemmelig for din evne til at nå igennem alle mine lag på en skånsom og empatisk måde. Du er en terapeut, jeg varmt kan anbefale, da din professionelle måde og empatiske evne tilsammen skabte den nødvendige tillid, der er en forudsætning for at jeg kom i gang med at arbejde konstruktivt med mit tunge sind og mørke tanker.”

Kærlig hilsen Connie

“Kære Anne Mette

​Tusind tak for det gode forløb vi har været igennem. Tak for din hjertevarme og din visdom.

Nu er jeg klar til at ta’ over.”

Kh Anette

​“Kære Anne Mette

​Takket være mine samtaler hos dig, er det lykkedes mig at komme helskinnet igennem min skilsmisse. Takket være dig blev min skilsmisse ikke kun en stor, kæmpe nedtur, men også en rejse med nye indsigter. Du hjalp mig til at se gennem tågen af forladthed, tvivl og svigt. Og du hjalp mig med at se nye muligheder i mit liv og se nye sider af mig selv, så jeg derfor nu føler mig rustet til at begive mig videre på min vej.

Jeg har igennem mit “lange liv” været hos adskillige terapeuter, hvor du helt klart er den, der har kunnet “nå” mig bedst. Din medmenneskelighed og varme, kombineret med en top-professionalisme, gør at man i den grad er i gode hænder hos dig.”

Kærlig hilsen Hanne

Links

Læs mere om relevante emner.

http://www.skilsmisseklar.dk

http://www.dansksexologforening.dk

http://www.imago.dk

Cram Klinik

​CVR: 31726492

Betaling

Og ved bankoverførsel​

Se priser

Skriv til klinikken

Har du ønsker eller spørgsmål, så kan du altid kontakte os i dag.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt