​​Referencer

Fra Gitte Lysgaard ang. NHT forløb:
​Da jeg var i slutningen af 40 erne oplevede jeg stor ændringer i mit sind, jeg var blevet trist, var tit ked af det, græd ofte unde grund – jeg var bare så trist! Følte ikke jeg kunne overskue noget, magtede ikke mit arbejde, kunne ikke holde ud af være sammen med for mange mennesker, min mand var irriterendeog i vejen og nok også meget mere. Var en tur forbi læge, som ikke kunne finde nogen/nogen årsag til mine symptomer. Jeg fik blot af vide, at jeg skulle tage det lidt med ro, spise sundt og dyrke motion, hvilken jeg allerede gjorde.

Tingende blev dog kun værre, nu fik jeg også hedeture og sov virkelig dårligt, var altid træt og uoplagt, tror kun jeg sammenlagt fik 3 til 4 timers søvn. Hvis jeg ikke havde det skid, fik jeg det da endnu værre pga. søvnmangel. Jeg begyndte at lave mange fejl på mig arbejde, fordi jeg ikke længere kunne koncentrere mig ret lang tid af gangen, kunne ikke huske, skulle skrive alt ned, det et var som om min hjerne var på ½ kraft. Jeg snerrede og bed at mine kollegaer. Jeg ved at drive min elskede mand til vanvid. Han viste aldrig, om jeg var glad, vred, trist eller noget helt andet. Det er et under han ikke er gået fra mig. Jeg undgik alt socialt, for jeg kunne ikke holde ud, af være sammen med andre. Støj fra musik eller blot snakken fra flere personer blev også et problem. Jeg troede jeg var ved at få stress eller måske en depression. Min krop begyndte at gøre ondt, hænder og fødder var altid ømme og hævet. Havde ofte ondt i maven. Voldsom uro i kroppen, hjertebanken. Ja, jeg kunne faktisk slet ikke kende mig selv. Jeg gik igen til lægen, som igen ikke kunne anden årsag til mine symptomer end jeg var i overgangsalderen. Og det eneste han kunne gøre, var at give mig hormoner, hvilket jeg lige ville tænke over.

Jeg begyndte så at undersøge hvad jeg selv kunne gøre, for at få en bedre overgangsalder og her stødte jeg på NHT-terapi. Jeg kontaktet straks en NHT terapaut, og kom hurtigt i gang med spyt-test, udrensning, vitaminpiller og mineraler og det bedste at det hele, bioidentiske hormoner - DETTE BLEV MIN REDNING. Efter blot et par dage med bioidentiske hormoner, kunne jeg mærke en stor forskel på både krop og sind. Efter blot et par måneder, var jeg tilbage til den jeg var før overgangsalderen. Masser at energi, mit gode humør, overskud, kan koncentrer mig igen. Min krop gør ikke længer ondt.

Det er i dag 6 år siden jeg startet på NHT-terapi og jeg tør slet ikke tænke på, hvor jeg ville ha være i dag, uden NHT. NHT BLEV MIN REDNING!

​​

Kære Anne Mette

Takket være mine samtaler hos dig, er det lykkedes mig at komme helskinnet igennem min skilsmisse. Takket være dig, blev min skilsmisse ikke kun en stor kæmpe nedtur, men også en rejse med nye indsigter. Du hjalp mig til at se gennem tågen af forladthed, tvivl og svigt. Og du hjalp mig med at se nye muligheder i mit liv og se nye sider af mig selv, så jeg derfor nu føler mig rustet til at begive mig videre på min vej.

Jeg har igennem mit "lange liv" været hos adskillige terapeuter, hvor du helt klart er den der har kunnet "nå" mig bedst.

Din medmenneskelighed og varme, kombineret med en top-professionalisme, gør at man i den grad er i gode hænder hos dig.”

Kærlig hilsen Hanne


​​
“Kære Anne Mette

​Takker for at du blev nøglen til det forjættede land, jeg aldrig havde værdiget et blik; nemlig min barndom. Da jeg åbnede kisten og du hjalp mig med at få ryddet op, så jeg pludselig hvor let livet kan være at leve. Jeg kom med en tom værktøjskasse. Igennem de mange samtaler hos dig, gav du mig et efter et, de værktøjer jeg i dag bruger. Du fik mig til at indse, hvor vigtigt det er at nedbryde gamle mønstre, så nissen ikke flytter med. Jeg er dig evig taknemmelig for din evne til at nå igennem alle mine lag på en skånsom og empatisk måde. Du er en terapeut, jeg varmt kan anbefale, da din professionelle måde og empatiske evne tilsammen skabte den nødvendige tillid, der er en forudsætning for at jeg kom i gang med at arbejde konstruktivt med mit tunge sind og mørke tanker.”

Kærlig hilsen Connie

“Kære Anne Mette

​Tusind tak for det gode forløb vi har været igennem. Tak for din hjertevarme og din visdom.

Nu er jeg klar til at ta’ over.”

Kh Anette

​“Kære Anne Mette

​Takket være mine samtaler hos dig, er det lykkedes mig at komme helskinnet igennem min skilsmisse. Takket være dig blev min skilsmisse ikke kun en stor, kæmpe nedtur, men også en rejse med nye indsigter. Du hjalp mig til at se gennem tågen af forladthed, tvivl og svigt. Og du hjalp mig med at se nye muligheder i mit liv og se nye sider af mig selv, så jeg derfor nu føler mig rustet til at begive mig videre på min vej.

Jeg har igennem mit “lange liv” været hos adskillige terapeuter, hvor du helt klart er den, der har kunnet “nå” mig bedst. Din medmenneskelighed og varme, kombineret med en top-professionalisme, gør at man i den grad er i gode hænder hos dig.”

Kærlig hilsen Hanne

Links

Læs mere om relevante emner.

www.skilsmisseklar.dk

www.dansksexologforening.dk

www.imago.dk

Cram Klinik

Cram klinik er beliggende mellem Holbæk og Sorø på Midtsjælland og tilbyder udover individuel-og parterapi, også akut parterapi og akut familieterapi.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til annemette@cramklinik.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

CVR​: 31726492

Maglebjergvej 8, 4295 Stenlille