Parterapeut med mange års erfaring​

Hos Cram Klinik som er beliggende midt i mellem Sorø og Holbæk på Midtsjælland, tilbyder jeg parterapi som parterapeut. Klinikken er drevet og ejet af parterapeut Anne Mette Holmberg Arendrup.

Som terapeut har jeg altid interesseret mig for relationer mellem mennesker, både børn og børn imellem, voksen til voksen, forældre til børn – og ikke mindst parforholdsrelationer. Som terapeut har jeg uddannet mig sideløbende, og gør det stadig. Med dette samt min brede erfaring, gør at jeg kan møde det enkelte menneske og par, der hvor de er, og støtte og sparre i det videre forløb.​

​Om terapi hos parterapeut

Min terapi foregår som samtale a cirka 60 minutters varighed for individuelle sessioner og 90 minutter for par eller familier. En session med individuel terapi koster 600 kroner og par- og familie terapi koster 900 kroner. Se priser.

Som parterapeut har jeg tavshedspligt, både om det der bliver talt om i terapien, men også om at den overhovedet finder sted. Hvis jeg møder dig tilfældigt, vil jeg ikke hilse først. Hilser du, hilser jeg naturligvis igen, men det er op til dig, om du ønsker at give dig til kende, og om vores relation derved skal forklares for den eller dem du følges med.

Ring til mig og tag en snak

Jeg har telefontid i hverdage mellem kl. 8 – 9, hvor du kan ringe til mig på telefon 20 15 80 03. Hvis du ikke træffer mig dér, er det allerbedst med en sms, eller du kan også sende en mail til annemette@cramklinik.dk så svarer jeg hurtigst muligt.

Cram Klinik

Cram klinik er beliggende mellem Holbæk og Sorø på Midtsjælland og tilbyder udover individuel-og parterapi, også akut parterapi og akut familieterapi.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til annemette@cramklinik.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

CVR​: 31726492

Maglebjergvej 8, 4295 Stenlille