​Forløb​

​NHT hormonforløb

​3200 kr.

3 konsultationer + hormontest

1. Indledende konsultation 30-45 min.

- fokus på udrensning

Her gennemgår vi forløbet, hvad NHT er, hvordan hormoncremerne ser ud og bruges. Vi taler om, hvad dine største problematikker er, og hvordan du kan forberede kroppen via udrensning og receptorkur. Vi gennemgår også, hvad du pt. indtager af evt. kosttilskud, og ikke mindst; hvad du ønsker at opnå ved NHT®-forløbet.

​​

1. konsultation er altså:

Udrensning af hormonforstyrrende stoffer

Stress-håndteringsværktøjer

Snak om kost og basis kostplan

Anbefaling af opstart af vitaminer og mineraler som du modtager pr. mail

ER du i klinikken, får du hormontesten hjem, og når du har taget testen og selv afsendt den til laboratoriet, giver du mig besked, og vi aftaler tid for næste konsultation. Obs. Hvis du stadig menstruerer skal den tages på bestemte dage i cyklus.

2. Konsultation a 60 min.

– analyse af hormontestresultaterne og vejledningsplan

Vi gennemgår hormontestresultaterne, som jeg har sammenholdt med dine symptomer ud fra spørgeskemaet, og du klædes på til at komme i gang med Naturlig Hormon Terapi.

Du modtager din personlige behandlingssplan på mail med anbefalinger af bioidentisk hormontilskud, yderligere vitaminer, mineraler og evt. andre gavnlige naturlige tilskud.

3. Opfølgende konsultationer:

Efter ca. 3 mdr tilbydes du en opfølgende konsultation a 30 min. hvor vi taler om det videre forløb og evt. justerer din vejledningsplan.

Mailsupport.

Jeg har erfaret, at der kan være brug for en tæt ‘hånd at holde i’ lige i starten af forløbet for nogle, og jeg kan derfor tilbyde dig minikonsultationer a 20-30 min. via tlf eller online. Se priser

Konsultationer kan enten foregå her i klinikken eller online​

Cram Klinik

Cram klinik er beliggende mellem Holbæk og Sorø på Midtsjælland og tilbyder udover individuel-og parterapi, også akut parterapi og akut familieterapi.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til annemette@cramklinik.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

CVR​: 31726492

Maglebjergvej 8, 4295 Stenlille