​Familieterapi

​Hvis blot et enkelt medlem af familien mistrives, smitter det af på hele familien. Derfor er det betydningsfuldt, at alle – både mor/far og børn – får mulighed for at høre og at blive hørt. Det kan ske i familieterapiens rammer.

Kontakt Cram Klinik mellem Holbæk og Sorø for yderligere samtale, da hvert enkelt forløb for familieterapi er særligt. Generelt er hele familien tilstede i samtalen inklusiv også, men der kan være særlige vilkår, hvor en eller flere af familiemedlemmerne får samtaletid alene.

Ved behov for akut familieterapi er min telefon åben – også i weekenden. Kontakt Cram Klinik mellem Holbæk og Sorø for at høre hvordan jeg kan hjælpe med akut familieterapi.

Som et særtilbud til familieterapi har Anne Mette Holmberg Arendrup mulighed for at yde terapi i eget hjem. Dette gælder udelukkende akut og almindelig parterapi samt familieterapi.

Ellers foregår konsultationerne i Stenlille mellem Holbæk og Sorø.

​Unge – behov for samtale?

​Som ung står man midt imellem afslutning af barndom og med en fremtid foran sig, som man kan have svært ved at overskue.

Mange unge har det særlig svært i slutningen og efter endt skolegang: “Hvad skal jeg videre I livet? Hvem er jeg? Hvordan bliver jeg, som jeg ønsker at være? Hvad vil det sige at blive voksen? Hvilke krav stiller jeg til mig selv, og hvilke krav stiller omgivelserne?

Familieterapi hos Cram Klinik mellem Holbæk og Sorø kan også omfatte rådgivning af unge, så tøv ikke med at kontakte os hvis du har behov for familieterapi af den ene eller anden slags.

Ved behov for akut terapi for unge er min telefon åben – også i weekenden. Kontakt Cram Klinik mellem Holbæk og Sorø på Midtsjælland for at høre hvordan Anne Mette Holmberg Arendrup kan hjælpe med akutsamtaler for unge.

Se priser

Cram Klinik

​CVR: 31726492

Betaling

Og ved bankoverførsel​

Se priser

Skriv til klinikken

Har du ønsker eller spørgsmål, så kan du altid kontakte os i dag.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt